Látnivalók és programok

Hajdúszoboszló, Lovas u. 33.
10 szoba, 30 fő
közel a fürdőhöz
szobaár 5550 Ft/fő/éj-től

Ízelítő a helyi látnivalókból

Bocskai múzeum

Hajdúszoboszló, Bocskai út 12.

 

Fazekasház

Hajdúszoboszló, Ady Endre u. 2.

 

Gazdaház

Hajdúszoboszló, Vasvári Pál u. 40.

 

Harangház

Hajdúszoboszló, Szent István park 1.

 

Programajánló

Bioétel- és Borfesztivál

Hajdúszoboszló, Gábor Áron utca – Szent Erzsébet utca találkozása.
A fesztivál három napján a vendéglátók pultjainál csak bio húsból és bio élelmiszerekből készült ételek bő kínálata várja a látogatókat. A kiváló ételek kísérőjeként pedig az ország különböző tájairól érkező vörös, fehér és rosé borok színes választékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők a bor pavilonoknál. 

Szoboszlói Szüreti Mulatság


Hajdúszoboszló, Gábor Áron u. 59.
A kiváló magyar borok ünnepe ez, ahol megelevenedik a szüretelés tradíciója. Az ünnepi asztalra a hajdúsági ételek mellé magyar borok és pálinkák kerülnek. A három nap során a rendezvényen fellépnek amatőr művészeti csoportok, alternatív zenekarok, ismert magyar előadó művészek. 

Márton Napi Libalakoma


Hajdúszoboszló, Gábor Áron u. 59.
Márton nap alkalmából újborral és libából készült ételekkel várják a látogatókat a Márton Napi Libalakoma vendéglátói. A liba napi lakoma az év záró gasztronómiai eseménye Hajdúszoboszlón, mely több zenés és kulturális programmal is szórakoztatja az érdeklődő közönsége.

Karácsonyi Hóparty és Szauna Szeánsz

2019. december 25-26. – Aqua Palace Élményfürdő
Hajdúszoboszló, Gábor Áron utca 7-9.
Az Aqua-Palace fedett élményfürdőben zenés esti fürdőzés, habparty és karácsonyi szauna szeánszok várják a vendégeket a karácsonyi időszakban. Az Aqua-Palace fedett élményfürdőben, egész emeletnyi Szaunavilág-3 finn szauna, 2 gőzkamra, 2 infraszauna, merülő- és taposó medence, valamint tágas pihenő- várja a szaunázás szerelemeseit.

Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés


Hajdúszoboszló, Hősök tere
A szilveszteri csergetés több évszázados hagyományon alapuló rendezvény. Úgy tudjuk, hogy elődeink 1559. december 31-én kolompszóval és ostorpattogtatással ijesztették el a “Szoboszlót” fenyegető török hadsereget. A rendezvény minden évben hagyományos program elemekkel és új attrakciókkal űzi el a „gonosz erőket” és köszönti az új évet. Az est folyamán nagyszabású koncertek és tűzijáték is várja az érdeklődőket.

Aqua-Palace Szilveszteri Habparty

2019. december 31. – Aqua Palace Élményfürdő
Hajdúszoboszló, Gábor Áron utca 7-9.
2019. december 31-én ismét megrendezésre kerül a hajdúszoboszlói fedett élményfürdő az Aqua-Palace szilveszteri medencés bulija. Ha szeretnél fürdőruhában ünnepelni szilveszter éjjel, akkor itt a helyed ezen a különleges bulin, ahol a fürdőzés mellett habparty, éjféli vacsora, koktélok, lézershow és további hangulat fokozó programok várnak.

Szeretettel várjuk!

Keressen minket az alábbi elérhetőségeken vagy küldjön üzenetet!

4200 Hajdúszoboszló, Lovas u. 33.
+36 20 341 4817
kiscarolku@gmail.com

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.